Pension Paarden

Wij hebben ook regelmatig een stal vrij voor pension stalling. Wij voeren onbeperkt kuilgras, staan op stro, stal word door ons gemest, je kan gebruik maken van onze faciliteiten en in de zomer gaan ze dag en nacht in de wei. Voor interesse vul het contactformulier in onder de link contact

poetsplek

We hebben een poetsplek waar een pony/paard kan staan.

Paddock.

In onze paddock kun je longeren of laten uitlopen. In de winter hebben we een schema met groepjes zodat alle viervoeters eens naar buiten kunnen gaan, en we de stallen kunnen mesten.

weide

Wij hebben meerdere weiden waar de pony's/paarden dag en nacht in groepsverband kunnen lopen. Er staat een ruif waardoor ze altijd ruwvoer tot hun beschikking hebben. Er zijn automatische drinkbakken in de weiden aanwezig.

Omgeving.

Als u graag op buitenrit gaat, wij wonen rustig in de polder aan de Westerschelde. Wil je geen groot verkeer tegen komen kun je aan de waterkant rijden bij het fietspad, zoals je op de foto hierboven ziet. Ook is het mogelijk om met je viervoeter in het water te gaan.

kluisjes

Bij de huur per stal is er een kluisje, voor je spullen.

binnenbak

Sinds de zomer 2016 beschikken wij over een binnenrijbak. Hier mag gereden en gelongeerd worden als er geen lessen zijn.

Wasplaats.

Bij mooi weer kunnen de paarden op de wasplaats gewassen worden.