Pension Paarden

Onze pensionstalling bestaat uit 17 boxen en zijn tot op heden allemaal verhuurd. Wij voeren onbeperkt kuilgras, staan op stro of vlas, stal word door ons gemest, je kan gebruik maken van onze faciliteiten, in de zomer gaan ze dag en nacht in de wei. En als het weer en weiland het toelaat gaan ze ook in het voor en najaar dag en nacht op de weide. 

poetsplek

We hebben een poetsplek waar een pony/paard kan staan.

Sinds 2019 maken we gebruik van onze eigen stapmolen. 

Paddock.

In onze paddock kun je longeren of laten uitlopen. In de winter hebben we een schema met groepjes zodat alle viervoeters eens naar buiten kunnen gaan, en we de stallen kunnen mesten.

weide

Wij hebben meerdere weiden waar de pony's/paarden dag en nacht in groepsverband kunnen lopen. Er staat een ruif waardoor ze altijd ruwvoer tot hun beschikking hebben. Er zijn automatische drinkbakken in de weiden aanwezig.

Omgeving.

Als u graag op buitenrit gaat, wij wonen rustig in de polder aan de Westerschelde. Wil je geen groot verkeer tegen komen kun je aan de waterkant rijden bij het fietspad, zoals je op de foto hierboven ziet. Ook is het mogelijk om met je viervoeter in het water te gaan.

kluisjes

Bij de huur per stal is er een kluisje, voor je spullen.

binnenbak

Sinds de zomer 2016 beschikken wij over een binnenrijbak. Hier mag gereden en gelongeerd worden als er geen lessen zijn.

Wasplaats.

Bij mooi weer kunnen de paarden op de wasplaats gewassen worden.